Adres

Dr. Van Branteghem Olivier
Tuinwijklaan 72
9000 Gent
09/222.47.01

Openbaar vervoer

De praktijk is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en bevindt zich op wandelafstand (750m) van het station Gent-Sint-Pieters.

Vanaf de tram- en bushalte Hogeschool Gent bent u op 1 min wandelen aan de praktijk. Deze halte wordt bediend door tram 1 en de bussen met nummers 44, 45, 47, 49, 70, 71, 72, 76, 77 en 78. Wanneer u afstapt, steek u de straat over en neemt u de Tuinwijklaan. De praktijk bevindt zich reeds aan het begin van de straat op uw linkerzijde.

Als andere mogelijkheid bent u vanaf de tramhalte Sint-Pietersaalststraat (tram 2 en 4) op 5 min wandelen aan de praktijk. Wanneer u afstapt, steekt u het kruispunt over en neemt u de Ganzendries. Vervolgens neemt u de eerste straat links (Tuinwijklaan). Tegen het einde van de straat aan, op uw rechterzijde, vindt u de praktijk.

Auto

Indien u met de auto komt, kan u uw auto parkeren in de Tuinwijklaan zelf of in de omliggende straten. Vergeet zeker geen ticket te kopen. Tussen 9:00 en 19:00 dient u €1,50/uur te betalen van maandag t.e.m. zaterdag.

Opgelet: in 2017 is het Circulatieplan in Gent in werking getreden. Sindsdien mag u niet meer direct de Tuinwijklaan inrijden vanaf de Voskenslaan! Komende van de Sterre dient u de 1ste straat rechts te nemen (Maaltebruggestraat). Neem vervolgens de 2de straat links (Leeuwerikstraat). Volg de straat tot op het einde en sla links de Tuinwijklaan in. De praktijk bevindt zich niet veel verder op de rechterkant.